IMG_5349Едно интересно събитие събра приятели и почитатели на M3 College и ABC Design & Communication. Беше представена книгата „Корпоративна социална отговорност и комуникации за устойчиво развитие на бизнеса“.

Авторите на книгата са Марина Стефанова и Жюстин Томс които имат богат опит по темата. Получи се една интересна дискусия в която участваха Александър Христов от CIVITAS както и Жасмина Гевезиева от M3 College. В дискусията се включиха и гостите които приеха топло и с интерес премиерата на книгата.

Самата книга „Корпоративна социална отговорност и комуникации за устойчиво развитие на бизнеса“ е интересна и полезна и се опитва да отговори на актуални въпроси свързани с кампаниите за корпоративна социална отговорност. Дали те са заплаха или възможност за бизнеса? Благо за човека, за компанията или носят взаимна полза? Защо е важно да се насърчава развиването на устойчив бизнес, комуникации и КСО практики. Именно устойчивостта ли е ключът към бизнес успеха?

В дискусията бяха споменати и интересни примери за успешни и неуспешни КСО кампании в България. Беше засегнат и въпроса за предразсъдъците в комуникациите и КСО и за взаимовръзките между двете сфери.

Всеки присъстващ получи ваучер с 20% намаление за предстоящите курсове в M3 College. Желаещите имаха възможност да се сдобият с книгата и да получат автограф от Жустин и Марина.

Ето и снимки от самото събитие: